A TV, amelyik a TV-ről szól,

ahelyett, hogy objektív, viszonylag elfogulatlan, és főképp hiteles tájékoztatást adna, egyáltalán nem érdekes. Ma már nemcsak az MTV gyárt szemetet - az adófizetők pénzén - hanem a TV2 is lesüllyedt a királyi televízió szintjére. A rágalmazó riportok készítésével megbízott riporterek egymás után állnak fel.

Tovább

A 2024-es Budapesti Amnesztia

Március 15.

Eufórikus hangulat lepte el egész Magyarországot. A rendszerváltozás óta először történt meg (8 évvel ezelőtt) hogy politikusokat elszámoltattak, majd börtönbe zártak. Azóta sok minden megváltozott, elült a harc a társadalomban, nagykoalíció vezeti az országot, s ez a kétharmados többség, elképesztő tiszteletnek örvend. Felbátorodva a sikereken hihetetlen nagylelkűséget mutatott, amnesztiát hirdetett. S nem csak hogy nem engedte el a kezét a fogvatartottaknak, a kormányzat segít a börtönviselt állampolgároknak visszakerülni a munkaerőpiacra.

Tovább

Orbán után, szabadon 1. rész

A Gazda – Test, kór – Képe

Hurrá, van saját Nemzeti NER kompatibilis betegségünk. Magunk által táplált, agresszív, lélekfaló borzalom gyengíti az ország testét. Feltételezem, ha van kollektív tudat, akkor van kollektív test is. Annak pedig fertőző betegsége. Eddig csak sejtettük, hogy van, most minden világossá vált. Ünnep.

Tovább